نظارت قرنطینه‌ای و بهداشتی بر تولید بیش از ۲۸ هزار تن میگوی پرورشی استان بوشهر

نظارت قرنطینه‌ای و بهداشتی بر تولید بیش از ۲۸ هزار تن میگوی پرورشی استان بوشهر

به گزارش ، مرتضی بحرانی افزود: در بخش آبزیان در ۲۳ مرکز تکثیر میگوی فعال استان نزدیک به ۹۰ هزار مولد و ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون قطعه پُست‌لارو تولید شد.

وی وجود دو آزمایشگاه معتبر ملی برای صادرات و واردات را از ظرفیت‌های استان عنوان کرد و گفت: نمونه‌های تشخیصی و کنترل کیفی از دیگر استان‌ها نیز برای آزمایش به استان بوشهر ارسال می‌شود تا بررسی‌های لازم صورت گیرد.

مدیرکل دامپزشکی استان درباره نظارت بر پرورش و مدیریت بیماری‌های طیور هم گفت: در یک سال گذشته بیش از ۲۹ میلیون قطعه جوجه‌ریزی، بیش از ۱۴۶ میلیون واکسیناسیون در طیور صنعتی و ۷۵۰ هزار واکسیاسیون در طیور بومی و ۲ هزار ۳۷۶ مورد مراقبت در زمینه کنترل بیماری‌ها در مرغداری‌های استان و همچنین در حوزه زنبورعسل نیز ۳ هزار و ۲۵۵ مورد بازدید و ۲۰۱ مورد نمونه برداری انجام گرفته است.

بحرانی افزود: در یک سال گذشته بر بیش از ۲۶ هزار تن انواع آبزیان تازه و منجمد اقدامات لازم برای صادرات، بیش از ۱۴۸ هزار راس دام تزانزیت و همچنین بر حمل و نقل یک میلیون و ۲۵۹ هزار تن فرآورده اقدامات قرنطینه‌ای و بهداشتی انجام گرفت.

وی گفت: با انجام آزمایش‌های لازم، بیش از ۱۰۰ تن فرآورده غیر بهداشتی معدوم شد.

مدیر کل دامپزشکی استان درباره اقدامات پیشگیرانه و مبازره با بیماری‌های دامی نیز عنوان کرد: در یک سال گذشته، بیش از ۳ میلیون و ۱۸۰ هزار راس دام واکسینه شدند.

بحرانی درمورد مرکز ملی بررسی و تشخیص بیماری‌های میگو که در شهرستان بوشهر فعالیت دارد، هم گفت: بیش از ۱۱ هزار آزمایش در این مرکز انجام گرفته است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2